2a divisió FEF

Catapulta a la zona noble

Valents. L’Olot vol esgarrapar algun punt de la visita a Sabadell per tal de confirmar les bones sensacions de l’últim matx tot i perdre a la Nucia. Malgrat l’entitat del rival, l’estil serà innegociable

L’Olot visita la Nova Creu Alta de Sabadell (18 h, Esport3), per mirar de confirmar les bones sensacions que va deixar l’últim partit a la Nucia. Tot i ensopegar, els de la Garrotxa estan convençuts que el camí a seguir, pel que fa al joc i a la idea, és la que van plasmar els futbolistes dirigits per Raúl Garrido a la Marina Baixa. “Amb el pas dels partits estem anant a més i la idea està ben posada en escena. Estic satisfet del treball dels meus futbolistes i segur que tot això a curt, mitjà o llarg termini ens donarà els fruits. A la Nucia vam fer coses que reforcen al grup, ara cal tenir la responsabilitat de ficar les pilotes a dins”, comenta el tècnic del conjunt garrotxí, que sobre el Sabadell diu: “És un gran rival, ben treballat i ben dirigit. Des de l’arribada d’Hidalgo que els jugadors han cregut en la seva proposta i directrius. Dominen diversos posicionaments i per contrarestar-los haurem de fer moltes coses bé i ser un equip complet.”

Després de sis jornades, l’Olot té set punts i es troba en la meitat de la taula. Guanyar, permetria als olotins enllaçar amb la part noble i més còmoda de la taula, però perdre podria complicar la vida en excés: “Hem de valorar els punts que tenim. Hi ha grans equips al grup però tenim la sensació, com ja la vam tenir el curs passat, que mereixem més punts. De totes maneres la justícia en el futbol no existeix i el que hem de fer és pensar que estem en el bon camí i que aquest ens reportarà més punts”, explica Raúl Garrido, que accentua la bona actitud dels seus jugadors: “Som un equip madur i des de la tornada als entrenaments l’esforç i l’energia de tots ha estat brutal. Aquesta determinació em fa ser optimista i em dona seguretat.”

El tècnic valencià tindrà l’única baixa de Pedro del Campo, que encara en tindrà per a dues setmanes més per recuperar-se de l’edema al genoll, i el dubte de Natalio, l’home gol, amb un fort cop a l’esquena.

LA PRÈVIA

El Sabadell és un gran rival, ben treballat i ben dirigit. Des de l’arribada d’Hidalgo que els jugadors han cregut en la seva proposta
L’esforç i la energia de tots és brutal. La determinació em fa ser optimista i em dona seguretat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)