2a divisió FEF

Raül Agné i Arnau Sala, cap al Còrdova

2a divisió B. Els exentrenadors del Girona i el preparador físic, Toni Masferrer, substitueixen en el conjunt andalús el destituït Enrique Martín

La parella de tècnics formada per Raül Agné i Arnau Sala, ben coneguda pels aficionats del futbol gironí, a més del preparador físic de confiança dels dos, Toni Masferrer, dirigiran el Còrdova, actual vuitè classificat del grup quart de segona B. Els exentrenadors del Girona, entre altres equips per separat, firmen pel final de la present temporada amb opció a una més en cas d’aconseguir l’ascens amb els andalusos, el principal objectiu després de descendir el curs passat des de segona A. Agné i Sala substitueixen el veterà Enrique Martín, que ha guanyat un sol enfrontament dels últims sis en la lliga.

Aventura caòtica a la Xina

El tàndem format per Raúl Agné i Arnau Sala va tornar a unir-se després d’un període fent camí separats el gener del 2018 per iniciar una aventura amb el Neu Mongol Zhongyou de la segona divisió xinesa. Els dos van començar com a equip al Girona però també van coincidir al Recre, just després de deixar els gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)