1a femenina

El Barça esclafa el Madrid (0-4) i és líder en solitari

1a divisió femenina. Dos gols d’Oshoala, un de Jennifer Hermoso i un altre d’Aitana Bonmatí donen els tres punts a l’equip de Lluís Cortés, que ha estat molt superior al seu rival madrileny

El Barça ha golejat a domicili el Madrid (0-4) en un partit molt complert de l’equip de Lluís Cortés. Les catalanes ha estat molt superiors durant els noranta minuts i, per això, han repetit el resultat de la temporada passada. Dos gols de la nigeriana Asisat Oshoala, el primer quan s’estava acabant la primera part i el segon en l’inici de la segona, un de Jennifer Hermoso i un altre d’Aitana Bonmatí en els últims compassos, els han donat els tres punts. Les blaugrana són ara líders en solitari de la lliga, a l’espera del resultat del Deportivo - Tacón que es disputa demà al migdia .

Oshoala ha estat clau perquè ha obert el triomf i Hermoso, la màxima golejadora de la lliga, s’ha mantingut fidel a la seva cita amb el gol: ha marcat en els sis partits que ha jugat, vuit dianes en total. Menció especial, però, mereix Caroline Graham Hansen, que ha estat l’assistent dels tres primers gols del partit. La internacional noruega ha fet un recital i ha estat, sens dubte, la millor jugadora.

L’Espanyol no aixeca cap

Abans del triomf del Barça, l’Espanyol ha tornat a perdre, aquesta vegada a la Dani Jarque, i es manté en la darrera posició. Les blanc-i-blaves han vist com l’Athletic Club, amb dos gols de Lucía García, remuntava el gol de penal que, poc abans del descans, havia signat Del Estal.