2a divisió FEF

El Prat suma el primer triomf del curs amb patiment

Encert. Els de Dólera s’emporten un partit en què dominen les àrees

valència m. 1 ae prat 2

VALÈNCIA MESTALLA:Bernad, Pascu, Jiménez, Molina, Guerrero, Yunus (Planas, 46’), Koba Lein (Adri Gómez, 58’), Esquerdo (Carlos Pérez, 73’), Carlos González, Moreno i Jordi Sánchez.AE PRAT:Andrés, Ricarte, Cárdenas, Putxi, Álex Pla, Raillo, Guiu (Guzmán, 65’), Javi Morales, Arjona (Toni, 82’), Argilaga i Salva (Héctor, 46’).GOLS:0-1 (45’) Argilaga. 0-2 (60’) Álex Pla. 1-2 (67’) Sergio Moreno.ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:Al local Jiménez i als visitants Guiu i Héctor.PÚBLIC:Un miler d’espectadors a l’Antonio Puchades.COMENTARI:El Prat va aconseguir la primera victòria de la temporada, a domicili i contra un rival directe. L’equip de Pedro Dólera es va mostrar encertat a les àrees i va arribar a manar amb dos gols de diferència, tot i que en els darrers instants una gran dosi d’encert li va donar els punts. Els potablava van colpejar en un moment clau, just abans del descans, gràcies a un rebuig en un córner que Argilaga amb un xut va fer entrar al fons per l’escaire. Prèviament, Cárdenas havia perdonat en una ocasió clara. Després del descans, Pla, amb un cop de cap que va superar Emilio, va donar encara més tranquil·litat al Prat, que es va haver de refugiar en els darrers minuts. Moreno va igualar, però Andrés va haver d’intervenir en una aturada en la línia de gol en el darrer sospir.