3a divisió FEF

Tornar al camí del triomf, gran objectiu del Banyoles

3a divisió. Els banyolins, que van perdre al camp del Peralada, intentaran refer-se a casa contra el San Cristóbal (16.30 h)

El Banyoles rep al Miquel Coromina i Moretó la visita del San Cristóbal (16.30 h). Els del Pla de l’Estany van perdre contra el Peralada (1-0) tot just el segon partit dels últims nou que ha disputat, però volen tornar de seguida al camí del triomf contra el conjunt egarenc. L’equip dirigit per Adam Fontes intentarà mantenir fermes les seves idees per aspirar a la quarta victòria davant la seva afició i, per això, haurà de mostrar una gran versió per superar un San Cristóbal sòlid i agressiu que arriba al duel després de vèncer contra pronòstic el Sant Andreu (2-0). El Banyoles té tres punts més que el seu contrincant, per tant, sumar-ne tres més li permetrà fer un altre pas important cap a la permanència. Per al partit, Fontes tindrà les baixes de Jordi Turon i Pol Bastidas, lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)