3a divisió FEF

La Unió busca contra el Castelldefels una victòria de sis punts

3a divisió. El Figueres intentarà enllaçar el segon triomf sabent que la propera jornada sumarà tres punts del duel contra el Reus

El Figueres, en horari d’hivern a les 12.30 h a Vilatenim, rep el Castelldefels. Els de l’Alt Empordà, que van aconseguir un triomf de prestigi en un dels camps més complicats del grup, el Feliu i Codina d’Horta (1-3), tenen entre cella i cella aconseguir els tres punts contra els del Baix Llobregat, i és que la setmana que ve en sumaran tres més sense haver de suar ja que havien d’enfrontar-se al Reus.

El Castelldefels, setzè, arriba al duel després de sumar només quatre punts dels últims 24 possibles però aquest curs ha aconseguit batre rivals d’entitat com el Terrassa, això sí, a casa –a domicili encara no s’han estrenat.

De cara al partit, Javi Salamero recupera a Embela, Oriol Ayala i Pepu Soler, però té les baixes de Coto i Gelmà, lesionats, i Bora, sancionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)