2a divisió FEF

Bon empat del Llagostera al camp del Castelló (0-0)

Sense gols. Els d’Oriol Alsina treuen un punt del camp del líder en un partit dominat pels locals, tot i que els gironins han tingut bones ocasions en la primera part

El Llagostera ha superat el difícil examen de visitar el camp del líder, el Castelló, amb nota tot i les nombroses baixes. Els d’Oriol Alsina han salvat un punt que els permet mantenir la bona dinàmica i que els manté en la zona mitja alta de la classificació.

En els primers minuts la iniciativa l’ha portat el Castelló, que ha tancat el Llagostera a la seva àrea i ha tingut un parell d’arribades clares, sobretot en una falta lateral de Jorge Fernández que s’ha enverinat i David García ha hagut de treure sota pals. El Llagostera, però, ha reaccionat i ha arribat a la porteria rival amb molt perill en dues ocasions. En la segona Kuku, tot sol a la frontal de la petita, ha rematat massa alt.

En la segona meitat els locals han fet un pas endavant i han dominat el partit amb més claredat. César Díaz ha estat l’home més perillós, i és que ha tingut tres arribades molt clares que no ha aconseguit resoldre amb encert Amb el pas dels minuts el Llagostera s’ha mantingut ferm en defensa i fins i tot ha pogut generar perill al contraatac, tot i que sempre ha estat més a prop un gol dels locals que tampoc ha arribat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)