2a divisió FEF

El Llagostera aposta fort per la copa

Oportunitat. Els llagosterencs reben la visita de l’Haro (20 h) conscients de la importància de superar la primera eliminatòria

Des del setembre del 2016 que el Llagostera no havia d’afrontar un partit de copa, com el que jugarà avui contra l’Haro –l’equip de La Rioja ocupa l’onzena posició del grup 4 de 2a B– en la primera eliminatòria del nou format de la competició. Això vol dir canviar el xip, però no la mentalitat. perquè el triomf és gairebé vital. “És clar que és el partit més important fins ara, perquè de guanyar o no depèn la continuïtat en aquesta competició”, resumeix el tècnic Oriol Alsina, que té en compte molts de factors que converteixen el partit d’aquest vespre en importantíssim: “És important en molts aspectes. En l’àmbit social perquè passar l’eliminatòria és un pas endavant, en l’aspecte econòmic perquè el pessic per superar l’eliminatòria és vital per a nosaltres i en l’esportiu perquè si passem podem tenir l’oportunitat d’enfrontar-nos a un primera.”

Per tots aquests condicionants i amb la confiança i tranquil·litat que dona tenir 27 punts en la lliga després del triomf contra l’Olot, el Llagostera no es guardarà res en el partit contra l’Haro i l’alineació segurament semblarà la de qualsevol partit important de lliga, i és que al davant es trobarà un equip que li exigirà molt. “L’Haro és un equip amb molta intensitat i potència física que s’adapta molt bé al joc directe que gairebé sempre es viu en aquest camp. Són molt competitius i perillosos en l’estratègia i haurem d’aprofitar bé les nostres opcions i el fet de jugar a casa perquè la línia entre passar o quedar eliminat és molt fina”, analitza el tècnic d’Arenys.

LA PRÈVIA

Passar aquesta eliminatòria és molt important per l’aspecte social, esportiu i econòmic, perquè el pessic és molt gran
L’Haro és un equip amb molta intensitat i potència física que s’adapta molt bé al joc directe
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)