2a divisió FEF

L’Olot treu l’orgull i supera el Barça B (1-0)

2a divisió B. Una diana en el primer temps d’Hèctor Simón permet als olotins acabar l’any amb una victòria de prestigi contra un filial que ha pressionat de valent en el segon temps

L’Olot ha aconseguit una victòria de molt mèrit contra el Barça B (1-0). Una diana d’Hèctor Simón en el 27 ha estat providencial en un triomf olotí patit amb una gran defensa en la segona part.

El partit ha començat tranquil i amb moltes possessions llargues per part dels dos equips, que intentaven aclimatar-se al vent i el camp, pesat per culpa de les pluges. En el 8, Soler ha arribat per la dreta per fer una centrada que ni Kilian ni Peque han aconseguit rematar. El Barça B ha controlat el matx però en una arribada, en aquest cas de Chavarría, ha permès a l’Olot fer l’1-0. El figuerenc ha fet la centrada i Araujo ha refusat en curt, on hi havia Soler que ha cedit a Hèctor Simón. El capità no ha fallat i ha superat Iñaki Peña amb un xut imparable des de la frontal (27’).

El filial blaugrana ha intentat reaccionar i Collado ha topat amb el pal després de superar Ballesté amb un xut des de dins de l’àrea (28’). Els de la Garrotxa han aguantat molt bé l’embranzida culer i el marcador no s’ha mogut més en el primer acte.

En la segona part, el Barça B ha sortit decidit a pressionar l’Olot i buscar la igualada. Els de Raúl Garrido han ajuntat línies i s’han decidit a defensar-se dels atacs blaugrana que, tot i que generaven sensació de perill no trobaven la fórmula per inquietar a Pol Ballesté.

Al final, els de la Garrotxa han patit molt, i és que, el Barça B ho ha intentat amb Araujo de central –gairebé marca de cap en el 90’– i amb un Collado vertical que ha enviat una pilota al travesser (92’).