2a divisió FEF

Yeray recupera protagonisme

90’. El migcampista del Llagostera, titular a la Dani Jarque, no entrava a l’onze des de l’agost

La setmana intensa del Llagostera, amb el partit de copa de dijous, ha permès veure jugadors menys habituals en les últimes jornades. Un dels que més ha destacat és Yeray Sabariego, que va jugar els 90 minuts en la derrota al camp de l’Espanyol B (3-1). El migcampista no havia entrat en cap onze des que en la segona jornada va cometre una errada defensiva contra l’Eixea (2-2) i només havia participat en tres estonetes. De fet, amb els 90 minuts jugats a la Dani Jarque, Yeray va disputar més minuts que en els 16 partits de lliga anteriors. En el duel de copa el migcampista també va tenir minuts, va entrar en la pròrroga i va marcar un gol que l’àrbitre va anul·lar.