1a femenina

La ferida s’eixampla amb una altra derrota contundent

1a divisió femenina. Dos gols en els primers vint minuts deixen l’Espanyol KO

ESPANYOL 0 DEPORTIVO 3

ESPANYOL:Mimi, Débora (Kenni, 62’) , Inés, Soldevila, Dulce (Ayaka, 33’), Letti, Torrodà, Baudet, Ainhoa (Julve, 33’), Paloma (Eli del Estal, 33’) i Brenda.DEPORTIVO:Misa, Cris, María Méndez, Villegas, Nuria (Érika, 85’), Maya (Alba, 78’), Iris, Kika, Gaby, Peke (Michelle, 82’) I Athenea (Carlota, 63’).GOLS:0-1 (14’) Gaby. 0-2 (21’) Gaby. 0-3 (58’) Kika.ÀRBITRE:Cebollada López.T.G.:Cap.COMENTARI:El camí cap al descens a segona cada vegada és més evident per a l’Espanyol, que va tornar a ensopegar estrepitosament en un partit a casa. El conjunt blanc-i-blau va perdre per 0-3 contra el quart classificat, el Deportivo, que arribava amb una ratxa de tres partits sense perdre. Res comparable amb la de l’equip català, que ha sumat 12 derrotes en els 15 partits de lliga i que és a nou punts de les posicions de permanència. L’Espanyol va rebre una doble clatellada només de començar quan Gaby en la sortida d’un córner va avançar el seu equip. La golejadora de l’equip gallec va tornar a ser oportuna per al seu equip quan va aprofitar un refús a un xut de Peke i va deixar el partit vist per a sentència. Ferron ho va intentar amb un triple canvi quinze minuts abans del descans i l’Espanyol va revifar, però, de nou, el gol de Kika ja en el segon temps ho va engegar tot a rodar.