1a femenina

El Barça, més lider després d’un 3-0 al Sevilla

1a femenina. Alexia, Oshoala i Patri han signat els gols blaugrana en la segona part

El Barça s’ha imposat al Sevilla amb claredat, després d’una primera part sense gols, i reforça el lideratge en la lliga. Alexia, Oshoala i Patri han signat els gols blaugrana després del descans. Lluís Cortés ha hagut de fer un onze de circumstàncies per les moltes baixes que tenia.

Tot i que no hi ha hagut gols, el joc durant la primera mitja hora ha estat, per moments, brillant. En tot cas, per primer cop aquesta temporada, les blaugrana han arribat a la mitja part sense veure porta.

El partit s’ha desencallat en l’inici de la segona part, gràcies al gol d’Alexia Putellas des del punt de penal després d’unes mans del Sevilla a dins de l’àrea. Oshoala ha signat el segon de seguida, en el minut 56, rematant de cap una centrada de Martens.

El tram final, Vicky Losada ha reaparegut després de la seva lesió per jugar els darrers vint-i-cinc minuts i Patri Guijarro ha rematat a la xarxa un córner per situar el 3-0 definitiu en el marcador.