Girona

“Ens queda una plantilla més compensada”

Girona. El director esportiu del conjunt gironí, Quique Cárcel ha passat balanç del mercat de fitxatges d’hivern que es va tancar el divendres 31 de gener a les 12 de la nit

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha comparegut en roda de premsa per fer balanç del mercat de fitxatges d’hivern que es va tancar el passat divendres i que es va saldar amb les incorporacions de Brandon Thomas i Christian Rivera, a més de les marxes de Marc Gual i Sebas Coris.

Balanç

Ja vaig dir a l’estiu que vaig dir que teníem plantilla equilibrada i competitiva, dos jugadors per posició i que podien estar en equips importants de segona. Això fa que hi hagi competència, els resultats no han acompanyat però crec igual. Les sortides de Gual i Coris i entrades de Brandon i Rivera, encara crec que és més compensada. Estic content però tot dependrà dels resultats, bona dinàmica i bona posició per posar notes a final de temporada.

Marc Gual

Gual ha rebut ofertes que li han agradat i agraïts pel que ha aportat ha lluitat cada minut i partit i entreno. Amb l’arribada de Brandon veiem que podíem assumir la baixa i entre limits salarials, etc era una bona fórmula bona per tots.

És un jugador que crec en ell. Té un futur molt gran. És jove i té molt a dir. És un jugador del Sevilla, encara tenim opció de compra per ell i s’ha de veure l’evolució que té i veure com li va al Madrid. És un 9 i té al darrera el monstre d’Stuani.

Coris

En Coris ja es va parlar a l’estiu, quan tenia problemes a l’esquena i que lluites per un lloc per buscar solucions al gener. És un jugador excepcional i mereix respecte. Content que anés a l’Oviedo.

Alleugerir plantilla?

I es demanaven més fitxatges de la revolució que he sentit. Jo mai he tingut aquest pensament. Tinc molt respecte pels que tenim. Si que si hi hagues hagut més sortides hauriem d’haver maniobrat però res. Si que hi havia el tema del pivot i al final hem portat un dels objectius. Ha vingut un jugador ofensiu també que creiem que ens pot aportar alguna cosa diferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)