Girona

Ara sembla que tot rutlla

Divisió d’honor juvenil. El Girona ha sumat 9 punts dels 15 en joc en l’inici de la segona volta –en la primera en va fer 4–, amb les derrotes assumibles contra el Barça i el Saragossa

El Girona va guanyar dissabte al camp de l’Stadium Casablanca amb remuntada inclosa (del 2-0 al 2-3) i bon joc. I és que sembla que els d’Àlex Marsal han trobat el camí correcte després d’un primer tram de temporada molt difícil. De fet, els gironins són a només sis punts de la quarta posició, un objectiu inimaginable fa uns mesos però que ara sembla possible. I és que, després de sumar nou punts en les cinc primeres jornades de la segona volta, sembla que tot rutlla. No perquè el balanç sigui genial, però sí perquè el Girona ha sumat tot el que estava obligat a sumar, perquè les dues derrotes van arribar contra el Barça i el Saragossa, els dos equips que lluiten pel títol. L’Osca (0-4), la Damm (4-1) i l’Stadium (2-3) han estat les víctimes dels gironins, després que a principi de temporada els gironins només sumessin quatre punts en el mateix tram de calendari, amb un empat contra l’Osca (1-1) i un triomf al camp de la Damm (2-4).

La bona inèrcia del Girona, a més, no ve de l’inici de la segona volta, sinó d’abans, i és que els d’Àlex Marsal van sumar 10 dels 12 últims punts en joc. De fet, entre una sèrie i una altra, el Girona és el quart millor equip d’aquest tram de nou partits amb 19 punts, només superat pel Barça (24), l’Espanyol (21) i el Saragossa (21).

L’últim gran repte

Amb permís de l’Europa, el Mallorca i el Cornellà, tres equips que els gironins encara tenen al davant en la taula, el Girona tindrà l’última gran prova de foc aquest dissabte, amb la visita a Vilablareix de l’Espanyol, el tercer classificat i l’altre aspirant al títol. Els blanc-i-blaus, amb 48 punts –20 més que el Girona– estan en una altra lliga però els d’Àlex Marsal no renuncien a aconseguir un resultat positiu que serveixi per fer créixer encara més les seves possibilitats per acabar el curs en la zona alta de la classificació.

A més, l’Espanyol ha estat un rival que últimament li ha anat bé al Girona, tot i que en la primera volta, en la visita a la ciutat esportiva Dani Jarque, els gironins en van sortir molt escaldats (5-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)