Girona

“És un partit important. Si podem tenir la millor entrada de l’any, millor”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell, Pep Lluís Martí, ha atès als mitjans en la prèvia del matx que els gironins jugaran demà a Montilivi contra l’Osca (a les 16.00 h)

L’entrenador del Girona Pep Lluís Martí ha comparegut davant els mitjans de comunicació per fer la roda de premsa prèvia a l’important partit que jugaran demà els gironins contra l’Osca a Montilivi i ha respost a diverses qüestions:

En bona forma

Després de guanyar a Fuenlabrada el tècnic balear es mostra molt segur amb la bona línia de l’equip. “Hem d’aprofitar la bona dinàmica i veure que amb aquesta intensitat i agressivitat ofensiva és més fàcil guanyar els partits i deixar la porteria a zero, que és vital per nosaltres”, destaca el tècnic. És un partit perquè l’afició estigui amb nosaltres, que vingui i ens ajudi més que mai. Si podem tenir la millor entrada de l’any millor perquè és important aquesta comunió”, valora Martí.

Partit d’alçada

“Tots els partits són transcendentals però aquest partit si el guanyes retalles les diferències i això és molt més important.

El rival

“És un dels equips que més gols fa en el joc dinàmic i el segon que més possessió té. Juguen molt en curt i es defenses tenint la pilota així que si els hi aconseguim treure ho passaran malament”, analitza Martí sobre l’Osca.

Les baixes

Jonatan Soriano i Ignasi Miquel, lesionats, Mojica, sancionat i Santi Bueno, que continua amb la selecció, seran baixa pel partit de demà però el tècnic no tancarà la convocatòria fins a última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)