Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“És un dels partits més complets que he vist”

El gol va provocar l’èxtasi fins i tot a Pep Lluís Martí, que va córrer tota la banda fins al córner per afegir-se a la pinya de la celebració. “Ho he viscut com pràcticament tothom. Amb satisfacció i alegria. M’he endut un parell de cops i tot”, explicava l’entrenador, que relativitza l’alliberament personal. “No és per mi. Jo passo més pena pels jugadors. Els que fan els esforços són ells. Els que han fet 95 minuts de feina són ells.” Satisfet pel triomf, però tant o més pel que va veure. “Ha estat un dels partits més complets des que soc aquí. Per la moral, ha de ser important per a nosaltres, per com ha arribat la victòria i per com hem jugat. Estic orgullós del que han fet no només els jugadors, sinó també l’afició, que en moments difícils ens ha donat forces. Aquesta unió ens donarà molts punts.”

En què ha canviat el Girona? “Sobretot en l’agressivitat, en el fet de donar importància a totes les jugades. Cada pugna, cada pilota dividida, no era tan nostra com ara. Un dels equips que més bon futbol fan pràcticament no ens ha arribat. Això diu molt del treball i de la pressió que hem fet. La pega és que les jugades de recuperació a prop de la seva àrea no han acabat en gol.” I va destacar: “Ja són dues porteries a zero seguides, amb l’afegit de no rebre perill.”

El premi va arribar al límit, després d’un error del porter rival. “De justícia, en el futbol, no en podem parlar. Sí que puc dir que és merescut, perquè tinc molt clar que el que han fet els jugadors és per estar-ne molt orgullós”, va exposar el mallorquí, que va parlar del golejador: “Necessitem tots els jugadors, i Samu Sáiz també. És un jugador diferent, capaç de desequilibrar partits. És important que marqui. Ho serà ell, ho serà un altre i ho han estat tots. Si marca Cristhian, Asier o qui sigui. A mi m’és igual. I als jugadors, també. El que volen és guanyar. Que és important la participació de tots? Per descomptat.” I va citar com a exemples Pedro Alcalá i Brian Oliván: “Feia temps que no jugaven i han fet un partidàs.” Del debutant Rivera, va dir: “S’ha adaptat. No és fàcil entrar i agafar el ritme en cinc minuts. Ho han fet bé tots. Han interpretat tots bé el partit. Ara toca celebrar-ho. I a partir de dilluns, pensar en Riazor.”

ORGULLÓS

“Per la moral, ha de ser important. Per com hem guanyat i, sobretot, per com hem jugat”

FERMS

“Un dels equips que millor joc fan gairebé no ens ha arribat. Això diu molt del treball i la pressió”

SAMU SÁIZ

“És un jugador diferent, capaç de desequilibrar partits. M’és igual qui marqui. I als jugadors, també”

Míchel: “El partit estava força controlat”

X.M.

“L’última jugada ens ha fet molt mal”, va reconèixer Míchel Sánchez. “No hem arribat gaire a l’àrea rival, però la sensació era que el partit estava més o menys controlat. Ni amb onze ni amb deu, ni nosaltres ni tampoc el Girona hem estat gaire dominadors. Ha estat equilibrat”. Míchel va voler relativitzar la derrota. “Hem competit bé quant a actitud, intensitat i i dea de joc, però no n’hi ha hagut prou.” L’Osca encadena dues derrotes. “No som el Barça ni el Madrid per pensar que una derrota ens pot enfonsar. Hem fet moltes coses bé durant la temporada i hem de tornar a aquesta dinàmica. Només tenim un remei possible: ens hem d’aixecar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)