Girona

Un sostre amb marge de millora

8.790 espectadors. Assistència més alta de la temporada a Montilivi, lluny encara del ple tot i que s’havien exhaurit les entrades

S’havien exhaurit les entrades a la venda, però no tots els abonats van respondre. I Montilivi va presentar l’afluència més alta de la temporada, però lluny encara d’ocupar els 11.200 seients que hi ha un cop tretes les grades retràctils dels gols. Els 8.790 espectadors que van viure el Girona-Osca d’ahir van superar en 25 persones l’anterior rècord, de la tercera jornada de lliga contra el Màlaga. Res a veure amb la disconformitat i impaciència d’alguns partits anteriors, el públic va empènyer l’equip i va acabar embogint amb el gol al límit de Samu Saiz.

Amb la progressió de l’equip blanc-i-vermell i els rivals que lluiten per l’ascens pendents de visitar encara Montilivi, el rècord marcat ahir hauria de quedar curt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)