Girona

Innovacions i oportunitats

Al davant. Sense Stuani ni Jonatan Soriano, Brandon té tots els números de ser el jugador més avançat. Martí hi veu també capacitat Àlex Gallar, i Carlos Martínez aspira a ser a la llista

El pes indiscutible de Cristhian Stuani deixa pocs forats al seu relleu natural, Jonatan Soriano. I, com ja va passar en el duel de la primera volta, l’absència de l’uruguaià ha coincidit amb problemes físics del bagenc, que n’ha acumulat uns quants. Soriano ha jugat només un partit de titular en la lliga, al camp del Tenerife, en la seva última aparició. Va haver de demanar el canvi per un problema muscular, i des d’aleshores encadena quatre partits de lliga –el d’aquesta tarda serà el cinquè– i un de copa sense poder jugar. “Encara està en procés. Està a prop, però no el podem forçar i probablement no hi serà”, reconeixia ahir Pep Lluís Martí. En els quatre partits que Stuani s’ha perdut (en els dos primers, Soriano no estava ni fitxat), sempre havia jugat en punta Marc Gual, que se n’ha anat al filial del Madrid.

Sense els dos davanters de referència, Brandon Thomas té tots els números de ser avui el futbolista més avançat. El tècnic va citar també Àlex Gallar com a candidat a jugar a dalt de tot. “Tant Brandon com Gallar hi han jugat”, va indicar Martí, que mirarà de donar preeminència als futbolistes de segona línia i apostar més per la circulació i les connexions per terra que per les centrades aèries cap a l’àrea.

La doble absència a la davantera representa una oportunitat per al futbolista del filial Carlos Martínez, que aspira a entrar en la seva primera convocatòria de lliga. Martínez, autor de nou gols a primera catalana, ja ha tingut protagonisme en la copa, amb 40 minuts i un golàs al camp del Cartagena i quinze més contra el Vila-real. També s’ha entrenat amb el primer equip el juvenil Adrián Turmo.

Respecte al partit contra el Deportivo, torna Gerard Gumbau, i el tècnic haurà de decidir si manté al mig del camp Cristian Rivera. La presència de Brandon al davant deixarà un forat al costat esquerre, des del qual podria entrar Samu Saiz.

NO HI HA MANERA

Soriano, relleu natural de Stuani, es perd el cinquè partit seguit, des del seu únic d’inici

DEL FILIAL

Carlos Martínez, protagonista en la copa, té l’estrena en una llista de la lliga a l’abast
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)