Girona

Jonathan Soriano: “M’agradaria poder aportar més al camp”

El davanter del Girona ha valorat el seu paper dins l’equip i ha reconegut que al Barça B és on va disfrutar més del futbol després d’una sortida desagradable de l’Espanyol

El Girona continua amb la iniciativa d’entrevistar en directe per Instagram als jugadors del primer equip i avui li ha tocat a Jonatan Soriano, que ha valorat la seva experiència actual al club de Montilivi i altres aspectes de la seva extensa carrera futbolística i també de la seva vida personal.

El punta del Pont de Vilomara ha explicat que està molt content a Girona perquè “l’aspiració que hi ha és molt maca i el vestidor des del primer dia em va rebre amb els braços oberts”, però ha reconegut que en l’aspecte esportiu voldria fer un pas endavant. “M’agradaria poder aportar més a l’equip des del camp però en el futbol, a vegades, per unes circumstàncies o unes altres no es pot i quan no tens l’oportunitat d’ajudar a la gespa ho has de fer des de fora. El més important de tot és ajudar, ja sigui d’una manera o una altre”, diu Soriano, que també ha parlat del seu paper dins del vestidor: “Sóc dels que acaba d’arribar però dels que té més experiència en el món del futbol i intento fer el que sempre han fet amb mi i que s’agraeix. Per això m’agradar fer una mica de pare i agafar els joves per ajudar-los en tot el possible i, en aquest sentit, hem fet molt bona relació amb Pablo Maffeo.”

Carrera plena d’èxits

Jonatan Soriano també ha repassat moments de la seva carrera, com els anys al Red Bull Salzburg on ha recordat un gol des del mig del camp a l’Ajax o un hat-trick hores després de néixer la seva filla.

El del Pont de Vilomara ha comentat que els dos anys i mig que va estar al Barça B són els que, esportivament, més feliç el van fer. “Vaig coincidir amb grans jugadors que em van fer millor, i és que era un equip molt ofensiu que generava moltes arribades i em van permetre marcar 32 gols a 2a divisió A i em van ajudar a créixer molt com a futbolista”, ha comentat Soriano, que també ha parlat del pas de l’Espanyol al Barça: “El Barça em va tornar a donar l’estabilitat després d’uns anys a l’Espanyol amb moltes cessions. Però el moment de deixar el club va ser dur perquè és on havia crescut. Des que era un nen el somni era arrribar al primer equip de l’Espanyol i ho vaig aconseguir, però després les formes i el tracte rebut en el moment de sortir del club no van ser les correctes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)