Girona

La Mosca, nova mascota del Girona

2a divisió A. Més de la meitat dels socis que han votat han apostat per un símbol molt lligat a la història de la ciutat

La Mosca serà la nova mascota del Girona. És la proposta més votada pels socis, que havien de triar entre la Mosca, la Lleona i la Cocollona. En la consulta, hi han participat més de 2.000 socis (el club en té més de 10.000), dels quals el 55% han apostat per la Mosca. La Lleona s’ha endut el 33% dels vots i la Cocollona, el 12%. La Mosca està molt lligada amb la història de Girona i de Sant Narcís. Representa la defensa de la ciutat i l’esperança que, fins i tot després de perdre una batalla, es pot guanyar la guerra.

La Mosca omple el buit que tenia de mascota el club des que va deixar abandonat Carmany. Inspirat en la figura de Carlemany, l’anterior mascota va ser el resultat d’un concurs de disseny guanyat per un estudiant de primària de l’escola Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols, el febrer el 2011, en plena etapa del Tots Som Girona. Carmany, però, va anar quedant arraconada al cap d’un parell d’anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)