Girona

Pendents de més concreció

Girona. El club ha anat estudiant com adaptar-se als protocols del retorn, encara en un context amb diversos interrogants

Començar a dibuixar un calendari amb dates, encara que no hi hagi cap seguretat que s’acompleixi, dona una mica de llum als equips, que acumulen un mes i mig de treball confinats. “El problema que tenim és que no sabem quan començarem i quants dies tindrem per preparar-nos. Això ens genera un dubte a l’hora de pensar en les tasques tàctiques i físiques”, reconeixia Pep Lluís Martí. El pla de començar la setmana que ve els entrenaments individuals, un cop superats els tests –es faran, en principi, entre dimarts i dijous– i anar evolucionant fins a intentar començar a competir a mitjan juny ja és un primer pas. Però hi ha encara moltes incògnites per resoldre. El Girona treballa per adaptar-se als protocols del retorn a l’activitat, amb l’asterisc que hi ha punts que no són encara del tot segurs, com ara l’obligació de concentrar tot l’equip –hi ha l’alternativa d’un dels hotels de La Vinya– en la fase final d’entrenaments. Per començar, s’ha d’aclarir qui s’haurà de sotmetre als tests –a més dels jugadors i el cos tècnic, tots els treballadors inclosos en l’activitat diària a La Vinya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)