Girona

La campanya #GuanyaremAlCovid19 porta recaptats uns 12 mil euros, que el Girona ha doblat

Solidaritat. El Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Trueta ja treballa amb un ecògraf que s’ha pogut comprar gràcies a la campanya impulsada des de Montilivi

Des dels primers dies de creixement de la pandèmica de la Covid-19 el Girona va impulsar una campanya solidària destinada a recaptar fons per millorar les condicions en què l’Hospital Trueta lluita contra el virus i les aportacions no paren de créixer. Segons ha comunicat avui mateix l’hospital de moment s’han recaptat uns 12 mil euros gràcies a la campanya i el Girona ha fet una aportació similar per poder comprar com abans millor el material necessari. Gràcies a això l’Hospital ha pogut adquirir ja un nou ecògraf, que compta amb totes les prestacions necessàries per al diagnòstic i seguiment dels pacients de Covid-19 més greus, tal i com ha anunciat avui mateix a les xarxes socials.

La campanya #GuanyaremAlCovid19 continua activa, i qui ho vulgui pot seguir contribuint a la causa a través de l’enllaç que es pot trobar a la pàgina web i a totes les xarxes socials del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)