Girona

Nombrosos casos de Covid-19 ja superats al Girona

2a divisió A. Tots els jugadors podran participar amb normalitat demà en el primer entrenament, tot i que el test d’anticossos revela una vintena de casos

El Girona té programat demà el primer entrenament i tots els jugadors el podran fer amb normalitat perquè no n’hi ha cap que tingui el coronavirus. Els tests a què es van sotmetre dimecres, però, sí que han revelat una nombrosa representació de casos que han passat la malaltia de manera asimptomàtica. El test d’anticossos ha detectat una vintena de casos entre jugadors, cos tècnic i els altres empleats que formen part de l’activitat diària del primer equip, segons ha avançat Catalunya Ràdio. Tot i això, ara estan bé i podran participar amb normalitat en el retorn a la feina. El Girona va informar durant el confinament de dos casos de positiu per coronavirus, d’un jugador i un membre de l’àrea esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)