2a divisió FEF

El Lleida continua pressionant a la federació per tornar a la competició

2a divisió B. El club de la Terra Ferma ha fet arribar una nova instància al CSD i a la FEF per informar del retorn als entrenaments –individuals– i insisteix en reprendre la lliga

En unes hores, quen hi hagi l’aprovació definitiva de la comissió delegada, la FEF ha de fer oficial la decisió de donar per acabades les lligues amb l’objectiu de fer un play-off a partit únic entre els quatre primers. El Lleida fa dies que ha assumit la veu cantant entre els clubs que no hi estan d’acord i continua pressionant a la federació perquè no es tiri endavant la decisió. Per això el club de la Terra Ferma ha emès una nova instància al CSD i a la federació on reitera que el club s’adhereix al protocol de tornada als entrenaments i a les competicions que va publicar el mateix CSD fa una setmana. En aquest sentit també ha anunciat que José Manuel Tejedor Lloria serà el responsable de controlar que es compleixen totes les normes de seguretat imposades.

L’objectiu del Lleida és seguir insistint fins el final, i quan no hi hagi volta enrere s’haurà de veure si el club opta per anar a la via legal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)