Girona

Cinc canvis i 23 convocats

Amb regles noves. La federació espanyola, d’acord amb la International Board, aprova mesures extraordinàries per a la represa de la competició. Les substitucions es podran fer en tres moments determinats del partit

Una de les característiques de la plantilla del Girona 2019/20 és que és llarga, cosa que pot acabar agraint en una recta final de temporada tan densa com s’espera, amb partits cada 72 hores. Per mirar d’alleugerir la càrrega, amb l’afegit que es disputarà en mesos de molta calor, hi haurà algunes mesures extraordinàries. La federació espanyola va aprovar ahir l’ampliació de tres a cinc canvis per equip en cada partit, seguint la línia del que ja havia determinat la International Football Association Board (IFAB), l’organisme que regula les regles de joc de futbol. La federació va traslladar la proposta a la Lliga, que hi ha donat el vistiplau. Els cinc canvis, això sí, s’hauran de concentrar en tres fases determinades del partit, per evitar que s’interrompi en excés el joc. L’altra mesura aprovada per la federació espanyola és que les convocatòries dels partits, fins ara de 18 jugadors, s’amplien fins a 23 futbolistes.

La mesura dels cinc canvis impulsada per la IFAB ha estat aprovada amb caràcter temporal, però podria ampliar-se fins al mundial de Qatar. A més, la IFAB ha obert la porta a prescindir del VAR en la represa de les competicions, davant les dificultats que comporta observar les distàncies de seguretat a l’interior de les sales VAR.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)