2a divisió FEF

La continuïtat de Garrido, la incògnita principal

2a divisió B. Amb la intenció de renovar el contracte a la majoria de jugadors de la plantilla actual, l’àrea esportiva de l’Olot haurà de centrar els seus esforços en retenir el tècnic i un dels principals artífexs dels bons resultats

La direcció esportiva de l’Olot ha de començar el més aviat possible a apuntalar l’equip de cara a la propera temporada. Si bé la incertesa que provoca el coronavirus en l’aspecte social, econòmic i també esportiu frena, de moment, qualsevol acció o previsió, la continuïtat de l’entrenador artífex dels bons resultats de l’equip els últims dos cursos i mig ha de ser la principal tasca a realitzar. Raúl Garrido i el mateix club han de valorar si allargar el vincle una temporada més i continuar engreixant i millorant la màquina o separar els camins i tancar una etapa que només un maleït virus ha pogut esquinçar amb un desenllaç agredolç.

Encara en procés de digestió per la decisió presa per la FEF de donar per acabada la lliga en la jornada 28, just abans que es decretés l’estat d’alarma, sense descensos i, el més important, amb l’organització d’un play-off d’ascens exprés entre els quatre primers de cada grup que deixava sense aspiracions l’Olot, en plena cursa per accedir a les posicions privilegiades –els de la Garrotxa eren setens, a cinc punts del segon, el tercer i el quart classificat–, toca fer un canvi de xip i pensar en el futur. La intenció de l’àrea esportiva comandada per Sergi Raset és comptar per a una campanya més amb la majoria del bloc de jugadors actual, però el que sembla que serà una feina més laboriosa serà lligar Raúl Garrido i el seu inseparable Kevin Martínez un any més. Els tècnics, amb 90 partits de segona B a l’esquena –arribaven al centenar coincidint amb l’acabament de la fase regular–, podrien despertar l’interès d’algun club i, fins i tot, tenir alguna oferta interessant que faci valdre la bona feina feta al conjunt garrotxí.

Un handicap

Les inclemències que pateix i patirà la societat i l’economia afectaran, segur, els clubs esportius, que hauran d’afrontar reduccions d’ingressos procedents de patrocinadors, empreses col·laboradores, tanques publicitàries, abonaments, a més de tenir en compte que els primers partits de la temporada vinent es jugaran sense públic. Tot això farà endarrerir una mica la planificació però no pas les intencions del club de mantenir el bloc que tan bons resultats està aconseguint i que s’identifica molt bé amb la filosofia i l’estil de l’entitat.

De moment, Pol Ballesté i Alan Baró estan renovats per haver complert amb el mínim de partits jugats aquest curs i Jordi Masó va firmar l’estiu passat fins al 2022. La resta, molta feina per fer, massa interrogants a tenir en compte, però una incògnita majúscula: saber si el comandant del vaixell continuarà sent el valencià Raúl Garrido o si, per contra, començarà una nova etapa a la banqueta olotina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)