Girona

Les penyes reivindiquen el paper dels aficionats al món del futbol

Girona. La Federació de Penyes del Girona, recolzada per l’acció organitzada per ‘Aficiones Unidas’, demana als aficionats que pengin bufandes, banderes o samarretes dels seus equips als balcons de casa

La Federació de Penyes del Girona s’ha alineat a favor d’una campanya reivindicativa encetada per l’organització ‘Aficiones Unidas’ a favor del paper dels aficionats al futbol. A través d’un comunicat compartit per la majoria de les penyes del Girona, es demana que davant la impossibilitat d’assistir als estadis a animar als seus jugadors i aportar color a les graderies, els aficionats pengin al balcó de casa bufandes, banderes, samarretes o qualsevol element representatiu del seu club. A més, es proposa que els aficionats facin esport o llueixin sempre que vulguin o puguin els colors que més els representen, en una campanya reivindicativa però simbòlica i amable engegada per l’organització per tal de fer visible a un dels sectors més afectats per les mesures de prevenció i seguretat sanitària en la tornada del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)