Girona

Incorporació progressiva

Girona. Tot just després d’una primera presa de contacte, Jozabed admet que l’equip necessitarà temps per estar preparat per a la recta final de la lliga

La inactivitat damunt del terreny de joc ha passat i passarà factura a molts futbolistes. Després que la majoria de preparadors físics avisessin de les conseqüències i perills per al cos dels jugadors que tenia el període de gairebé dos mesos de confinament sense fer exercici a l’aire lliure, amb els primers dies d’entrenament a les cames de molts, ara són els mateixos futbolistes els qui demanen temps per preparar-se i afrontar amb garanties l’esprint final de la lliga. A les files del Girona és Jozabed Sánchez qui aporta una dosi de realisme a la situació: “S’han notat molt els dos mesos parats. A l’estiu no t’acabes d’aturar del tot ja que pots anar en bici, a córrer i fer exercicis a l’aire lliure, però en aquest confinament no hem pogut fer activitat fora de casa i el cos ho nota. En els primers dies, encara que facis poca cosa te’n ressents i el més important és anar a poc a poc per tal que el cos es vagi adaptant i no hi hagi lesions”, diu el futbolista de Mairena del Alcor, que insisteix: “Cal preparar el cos per tal que no tinguem lesions ja que ve un període de lliga intens amb onze partits. Ens hi juguem molt i aquesta etapa serà curta i s’han d’evitar contratemps per no perdre’ns cap partit.”

Jozabed escenifica la preocupació de la majoria de futbolistes de la plantilla del Girona, així com la felicitat viscuda aquests dies després de trepitjar de nou la gespa. “Afrontem la tornada als entrenaments amb ganes ja que després de dos mesos parat, un futbolista el que vol és tornar-se a entrenar i veure els companys. Això és el nostre dia a dia, com un treball més, i és el que ens agrada. Vivim d’això i és el que volíem, tornar-nos a entrenar. La situació que hem passat és complexa i estranya; ara el més important és que es vagi controlant la pandèmia, que baixi el nombre de contagis i de morts per tal de restablir una normalitat nova”, comenta el migcampista cedit pel Celta al club blanc-i-vermell.

Poca participació

Jozabed no està acabant de fer una bona temporada des que va aterrar a Girona, i és que, si bé es va perdre un tram del campionat per culpa d’una lesió, només ha participat en dotze de les 31 jornades disputades, ha acumulat 494 minuts de joc i només cinc titularitats en la lliga, totes consecutives abans de lesionar-se i amb Unzué a la banqueta –amb Martí va jugar d’entrada els tres partits de copa contra el Linares, el Cartagena i el Vila-real–. De fet, Jozabed ha disputat en la lliga 113 minuts des del 6 d’octubre, unes xifres dolentes que mirarà d’oblidar coincidint amb el reinici de l’activitat, que posarà a un nivell semblant cada un dels jugadors i que obligarà el tècnic a donar oportunitats a tots.

EL PROTAGONISTA

La inactivitat s’ha notat i ara ens cal preparar el cos per tal que no tinguem lesions ja que ve un període de lliga intens amb onze partits
Entrenar-nos és el nostre dia a dia, com un treball més, i és el que ens agrada. Desitjàvem tornar
Jozabed Sánchez
migcampista del girona

EN MAL MOMENT

El mig andalús es va lesionar el 6 d’octubre després d’encadenar cinc titularitats

UN COP RECUPERAT

Disponible ja al desembre, Jozabed ha disputat només 113 minuts en la lliga amb Martí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)