2a divisió FEF

La lluita, la pausa, el toc i la màgia

Olot. Migcampistes. La medul·lar de l’Olot ha estat la línia que ha meravellat tothom, la que ha marcat el ritme d’un equip sense aturador i ha aportat l’equilibri necessari en defensa i en atac

Qualitat i competència sana. Aquests dos atributs són els que més escauen per definir els migcampistes de l’Olot, que han tornat a mostrar un nivell més que notable a la medul·lar per dotar l’equip del ritme i l’equilibri necessaris per desenvolupar la idea plantejada per Raúl Garrido. La lluita, exemplificada per Jordi Masó i Albert Vivancos, no exempts de qualitat tècnica; la pausa, el criteri i la visió de joc, per Hèctor Simón, i la màgia, per Pedro del Campo són els trets més característics dels perfils al mig del camp olotí.

Pels cinc jugadors que han ocupat les dues posicions de pivots i la mitjapunta (també en ocasions doblada per deixar un únic davanter de referència o un fals nou), la competència ha estat sana, i el repartiment de minuts i partits, força equitatiu, si bé Hèctor Simón, Pedro del Campo i Jordi Masó han tingut més continuïtat.

Jordi Masó ha mantingut la regularitat habitual entregant-se en cada partit, ajudant en defensa els centrals i oferint suport en la creació als jugadors que sí que tenien aquesta missió. El de Fontcoberta ha estat titular en 20 dels 22 partits que ha disputat i ha pogut fer dues dianes en la lliga. El seu competidor en el paper de destructor o exercint labors més defensives ha estat Vivi. El bescanoní va tenir un inici amb dubtes a conseqüència del nou hàbitat –era l’únic migcampista nou en la plantilla– i també pel fet de sortir d’una lesió greu al genoll, però en els trams en què va jugar regularment va mostrar un gran nivell recuperant la seguretat.

Pel que fa a Hèctor Simón, el de Llançà ha fet cinc dianes en la lliga –quatre en les primeres deu jornades, tres des del punt de penal– i ha tornat a erigir-se com el líder del mig del camp, el capità i el timoner. Hèctor ha estat titular en 25 dels 26 partits que ha disputat, i és que només s’ha quedat en blanc en les dues últimes jornades abans que la Covid-19 ho aturés tot –contra l’Espanyol B i el Badalona.

Per a Eloi Amagat, la temporada ha estat com una muntanya russa d’emocions. El gironí va començar la campanya a un nivell brillant, però just en aquell punt es va fer una lesió que el va deixar fora de combat cinc partits, i que li va tallar un ritme que en l’últim mes de lliga estava tornant a recuperar.

Sense sostre

Pedro del Campo aquesta campanya ha continuat creixent i imposant la seva qualitat tècnica. El de Figueres fa ballar els rivals i sembla que flota damunt del terreny de joc amb la pilota als peus. Pedro ha jugat gairebé tot el que podia jugar, ja que al Nou Castàlia es va fer una lesió que, per sort, va quedar en un ensurt que li va fer perdre’s, però, cinc partits. L’empordanès ha mantingut un gran nivell tot el curs, però la seva confiança ha arribat a nivells impensables. L’ex de la Unió ho fa gairebé tot bé i els números parlen per si sols, una referència i un jugador fix en els esquemes de Raúl Garrido, que sempre que l’ha tingut disponible l’ha posat en l’onze inicial –20 titularitats en 22 participacions–. Per això ha renovat fa escassos dies i sumarà la seva quarta temporada en el club de la Garrotxa.

HÈCTOR SIMÓN

PARTITS 26
TITULARITATS 25
MINUTS 2.163
GOLS 5
TARGETES GROGUES 3
TARGETES VERMELLES 0

PEDRO DEL CAMPO

PARTITS 22
TITULARITATS 20
MINUTS 1.813
GOLS 1
TARGETES GROGUES 2
TARGETES VERMELLES 0

JORDI MASÓ

PARTITS 22
TITULARITATS 20
MINUTS 1.767
GOLS 2
TARGETES GROGUES 8
TARGETES VERMELLES 0

ELOI AMAGAT

PARTITS 19
TITULARITATS 12
MINUTS 1.092
GOLS 0
TARGETES GROGUES 4
TARGETES VERMELLES 0

ALBERT VIVANCOS

PARTITS 18
TITULARITATS 9
MINUTS 969
GOLS 0
TARGETES GROGUES 5
TARGETES VERMELLES 0
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)