Girona

Àlex Marsal dirigirà el juvenil A per cinquena temporada

Girona. El club mantindrà la confiança en pràcticament tots els tècnics de la base i Marsal seguirà guiant els joves del planter en l’última etapa, que amb el filial a tercera serà més important que mai

A l’espera de tancar l’acord definitiu el Girona i el tècnic del juvenil A Àlex Marsal tenen clar que no separaran els seus camins. I és que la temporada que ve Marsal dirigirà l’equip de dalt de tot de la piràmide del futbol base per cinquena temporada consecutiva, després d’un curs en què els resultats no han estat tot lo bons que s’esperava però l’equip ha tingut moments de joc excel·lents, que el van arribar a fer somiar amb acabar en la quarta posició. De fet, l’objectiu número u, el de formar futbolistes, s’ha complert amb nota i per això hi haurà set jugadors que el curs que ve formaran part de la plantilla del Girona B, que competirà a tercera. A més, entre aquests tres hi ha Ilyas, Pau Victor i Adrián Turmo, que ara estan en dinàmica del primer equip.

El que tothom té clar és que amb l’ascens del Girona B a tercera s’obre una nova etapa, i és que el juvenil encara guanyarà més importància com va passar en l’època de la filiació amb el Peralada. En aquest sentit Marsal s’ha guanyat un pes important, i és que per les seves mans hi han passat jugadors com Pedro Perro i Valery, que han acabat sent importants al primer equip, i altres com Jofre, Pachón, Teo, Pol Blay i Álamo, que en un moment o altre havien tingut pes en el Peralada a 2a B.

La continuïtat d’Àlex Marsal no serà l’única a les banquetes del futbol base, i és que des del club s’ha valorat la situació actual i s’ha apostat per mantenir pràcticament la totalitat dels tècnics d’aquesta temporada, amb només un canvi en categoria infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)