Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“No hem trobat la precisió per acabar les jugades”

Pep Lluís Martí no estava satisfet al final de l’enfrontament. “No és el que hem vingut a buscar i no ens deixa contents”, va indicar el tècnic a la sala de premsa de l’estadi de Gran Canària, des d’on va respondre a les preguntes dels mitjans de manera telemàtica. “Ha estat un partit estrany. Amb ritme lent en alguns moments, sobretot perquè la gespa estava alta. El camp estava molt lent i ens ha perjudicat. Hem competit, però ens ha faltat tenir finalitzacions. N’hem tingut més que el rival, però no ha estat suficient per aconseguir el triomf, que és el que volíem i necessitàvem”, va dir. Per l’entrenador, la clau va ser la falta de resolució en els últims 20 metres. “Amb més finalitzacions hauríem tingut més oportunitats de guanyar”, va insistir Martí, que veu en la falta de ritme i partits l’explicació de la poca creativitat mostrada pel seu equip ahir a Las Palmas, on va generar molt poc a partir del joc. “Ens ha faltat frescor, la frescor de la competició. Quan hem tingut ocasió de buscar l’un contra un, de trobar el xut, ens ha faltat aquella guspira que et donen els partits. Això, a mesura que vagin passant les jornades, ho anirem guanyant, el que passa és que no tenim temps perquè passi. Ho hem de fer des d’ara mateix”, va manifestar el preparador. “Ho hem intentat, però no hem trobat la precisió que necessitàvem per acabar les jugades”, va opinar el mallorquí, que sí que es va mostrar conforme amb el rendiment al darrere dels seus: “Defensivament l’equip s’ha buidat, ha fet un gran partit i no ha concedit res. Hem deixat la porteria a zero, que és important.”

Martí també es va referir a alguns noms propis. Un d’ells el de Diamanka, que va tornar a la titularitat gairebé cinc mesos després, i també al de Gumbau, amb qui va formar el doble pivot: “Tots dos han estat molt bé. Molt ben posicionats, han interpretat molt bé el partit i han estat molt atents en tot moment. Estic molt content amb l’actuació de tots dos.” A Diamanka, el va rellevar Ibra, del filial, que va debutar i va entrar per davant de Jozabed. “Teníem la possibilitat de posar Jozabed o Ibra i hem decidit posar Ibra perquè hi havia molta pilota dividida i molta pilota per l’aire i crèiem que ens ajudaria en aquest sentit”, va asseverar. Finalment, l’entrenador es va referir als lesionats Granell, Zeballos i Rivera, dels quals va dir que no sabia si podria comptar amb ells dimarts contra el Racing a Montilivi.

RITME BAIX

“El camp estava molt lent i això ens ha perjudicat. La gespa estava molt alta”

POQUES OCASIONS

“Als últims metres ens ha faltat frescor, la frescor de la competició

Pepe Mel: “En la segona part hem fet més”

L’entrenador de Las Palmas va analitzar el matx: “La primera part ha transcorregut com imaginàvem. Dos equips que es temptegen. Els primers minuts havien de ser això; no equivocar-nos i estar junts. En la segona part, amb els canvis, hem estat una mica millors i hem fet una mica més que el Girona.” Mel, a més, va lloar les prestacions defensives del grup que orienta: “Hem tingut seguretat defensiva. És cert que hem xutat poc, però el Girona també ha xutat zero”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)