Girona

Així no s’hi arribarà

Tot i retallar en un punt la distància respecte al segon, ni els empats ni les sensacions ajuden el Girona a creure en l’ascens directe

La lluita per l’accés al ‘play-off’ està molt oberta i s’hi afegeixen candidats

“Ens ha faltat aquella guspira que et donen els partits. Això, a mesura que vagin passant les jornades, ho anirem guanyant, el que passa és que no tenim temps perquè passi. Ho hem de fer des d’ara mateix.” Pep Lluís Martí va resumir un dels problemes que té el Girona, que ambiciona l’objectiu de màxims però no ho transmet damunt la gespa. Ja no és només la distància respecte als rivals directes i el fet que són diversos equips, sinó sobretot les sensacions. Amb aquest ritme, als gironins els serà impossible atrapar els primers classificats, encara que fallin.

Vuit jornades sense perdre no són suficients per alimentar l’optimisme. L’equip encadena tres empats, en partits que, si hagués tirat endavant, l’haurien implicat de ple en la lluita més ambiciosa. A Las Palmas, en el retorn a la competició, es va mostrar nul en atac. Previsible, sense capacitat de fer mal per les bandes ni connectar amb el pitxitxi.

L’Osca i l’Almeria, sí

La derrota imprevista del Saragossa a La Romareda (1-3) fa retallar de vuit a set els punts de distància entre la zona d’ascens directe i el Girona –s’hauria pogut acostar a cinc punts si hagués fet la feina a Las Palmas–, però l’Almeria i l’Osca van guanyar a fora i tenen cinc punts més que els blanc-i-vermells. Els andalusos i els aragonesos s’han posat de ple en la lluita pel premi gros, perquè el Cadis només va poder salvar un punt, i gràcies, contra el Rayo.

Compte al darrere

Queden deu jornades, i hi ha temps per a tot. La lluita per l’ascens directe està oberta –el quart és a dos punts del segon i a quatre del líder– i també la del play-off, sense un tall gens definit. Els blanc-i-vermells no es poden despistar gens ni mica, perquè hi ha equips que des del darrere s’estan guanyant el dret a barallar-se a la zona alta. El Mirandés, amb el goal-average a favor, és a tres punts dels gironins. El Rayo va estar a punt de situar-se a dos punts, però va acabar rebent l’empat al Carranza. Sense respir, demà ja arrenca la 33a jornada. Serà el primer partit sense públic a Montilivi, amb la visita del Racing de Santander, que té cada cop més compromesa la continuïtat a segona A.

3 EMPATS SEGUITS
30. MIRANDÉS-GIRONA 1-1
A 6 punts
del segon
Amb 3 punts
d’avantatge respecte al setè
31. GIRONA-ALBACETE 1-1
A 8 punts
del segon
Amb 4 punts
d’avantatge respecte al setè
32. LAS PALMAS-GIRONA 0-0
A 7 punts
del segon
Amb 3 punts
d’avantatge respecte al setè
EL QUE QUEDA
33. Girona-Racing
dimarts
34. Elx-Girona
divendres
35. Girona-Numància
24 j,
36. Màlaga-Girona
28 j.
37. Girona-Saragossa
38. Sporting-Girona
39. Girona-Almeria
40. Lugo-Girona
41. Girona-Cadis
42. Alcorcón-Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)