Girona

Pep Lluís Martí: “Estic confiat i convençut que l’equip assolirà l’objectiu”

Girona. El tècnic ha atès als mitjans de comunicació de forma telemàtica en la roda de premsa prèvia al partit de demà a Montilivi contra el Racing (21.45h)

Demà el Girona disputarà un partit importantíssim contra el Racing a Montilivi (a les 21.45 h) i el tècnic, Pep Lluís Martí, ha repassat tots els aspectes del duel en la roda de premsa prèvia, que s’ha dut a terme telemàticament com marquen els protocols.

Sensacions a Las Palmas

“Estic segur que a mesura que passin els partits l’equip estarà millor. Vam fer un partit més que correcte en defensa sense concedir pràcticament cap ocasió, però ens va faltar ser més atrevits en atac. Però no estic preocupat, al contrari. Estic confiat i convençut que l’equip acabarà la temporada on es mereix i es complirà l’objectiu marcat”, ha comentat Martí.

Els lesionats

Sense donar-ho per fet perquè l’equip encara s’entrenarà demà al matí, Martí és optimista i espera recuperar alguns dels jugadors tocats: “Rivera i Granell avui han pogut fer pràcticament tot l’entrenament i esperem comptar amb ells encara que sigui per jugar alguns minuts. En el cas de Zeballos el procés és més lent.”

El rival

El tècnic és conscient que el Racing, cuer, necessita més que mai un bon resultat a Montilivi i per això no es fia de la classificació. “Un equip necessitat sempre és perillós. A més és un equip molt valent i segur que buscarà la victòria des del primer moment. Habitualment juguen amb tres centrals i dos carrilers i tinc clar que ens pressionaran molt amunt per no deixar-nos jugar, així que haurem de moure la pilota el més ràpid possible”, ha analitzat Martí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)