Girona

Campanya del Girona per ajudar a superar la pandèmia

Covid-19. El club participa en una iniciativa global del City Football Group. A Girona, donarà suport escolar i hàbits saludables a infants en situació de risc

El Girona participa en el programa que ha presentat avui el City Football Group per ajudar a superar la pandèmcia. Cityzens Giving és una campanya de finançament d’un any que mobilitzarà els nou clubs del grup, amb els seus jugadors, entrenadors i empleats. A Girona, l’acció es farà conjuntament amb la Creu Roja. Serà un programa dedicat a donar suport escolar i d’hàbits saludables, per a infants i joves entre 6 i 16 anys, que es veuen en situació de risc. Aquest serà un dels projectes al qual es destinaran les donacions dels abonats que triïn l’opció de finançar projectes socials com a mesura de compensació pels partits a porta tancada de la recta final de temporada, començant pel d’aquesta nit contra el Racing.

El City Football Group ha donat gairebé un milió de lliures i vol augmentar l’ajuda amb projectes locals en cadascun dels nou territoris on hi ha clubs de la seva òrbita City Group. El CFG igualarà les donacions per al finançament dels nou projectes relacionats amb la recuperació proposats per cada un dels seus nou clubs. “Per primera vegada, estem aprofitant els recursos globals dels nou clubs, tota la xarxa d’oficines, personal, jugadors i entrenadors per centrar els nostres esforços en la recuperació”, explica Ferran Soriano.

El Girona, a més d’aportar aquest finançament per impulsar el projecte, preveu fer visites de jugadors i jugadores i oferir activitats als menors, a més d’incentivar el voluntariat entre els seus treballadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)