Girona

Stuani tomba el Cadis i el Girona jugarà el "play-off"

2a divisió A. Un doblet de l’uruguaià impulsa al conjunt blanc-i-vermell que s’assegura ser a la promoció d’ascens

El Girona jugarà el "play-off". El conjunt orientat per Francisco ha aconseguit els tres punts que necessitava i certifica l’objectiu de mínims que serà lluitar per l’ascens en la promoció. No aspira a res més l’equip blanc-i-vermell, que ha escalat al quart lloc i podria acabar la lliga tercer, ja que l’Osca no ha fallat i ha confirmat l’ascens. Ho ha lligat el Girona després de superar aquesta nit el Cadis (2-1) liderat, com sempre per Cristhian Stuani, que ho ha fet tot. L’uruguaià ha fet el primer i ha provocat i marcat el penal del segon. Un gol al tram final dels andalusos, que mitjançant Àlex ha escurçat distàncies transformant un penal que ha significat l’expulsió de Mojica, ha posat molt de suspens al triomf dels gironins, que han acabat patint.

Li ha costat al Girona, tot i enfrontar-se a un Cadis ja ascendit farcit de no habituals, al qual ha fet el passadís a Montilivi abans del matx. En la línia dels darrers partits li ha costat molt generar en atac al grup dirigit per Francisco que no ha aconseguit plantar-se amb continuïtat a tres quarts, ha connectat poc amb Borja i Samu i, conseqüentment, Stuani tampoc ha pogut participar massa, tot i que no li ha calgut per decidir. I és que el joc dels blanc-i-vermells quedava curtcircuitat al mig del camp, amb un conjunt groc ben endreçat, que no ha permès que es jugués al seu camp, i les possessions locals acabaven diluïdes i en no res. Només s’ha equivocat una vegada el Cadis, al minut 21, i li ha costat el gol, del de sempre, Stuani, que en necessita mitja per marcar. Fali, en sortida de pilota, ha fet una passada curta, que ha tallat Gumbau i ràpidament ha buscat Stuani en profunditat, amb el rival obert i descol·locat, i l’uruguaià ha driblat el porter i ha fet l’1-0. Ha estat, de fet, la única ocasió en aquest primer acte, tret d’un gol anul·lat a Stuani en els primers compassos, per fora de joc claríssim de Borja García.

La segona part no ha canviat el guió. Fins que de nou ha aparegut Stuani per rematar de volea una falta lateral centrada per Granell que Duarte ha bloquejat amb la mà. L’àrbitre ha decretat penal i el charrúa no ha fallat per obrir escletxa en el marcador amb el seu gol número 29 a la lliga. No ha patit gens el Girona fins al tram final quan ha succeït l’acció del penal de Mojica sobre Salvi, rigorós, per un cop de braç protegint la pilota i que ha acabat amb el colombià al carrer. Àlex ha marcat i ha obligat els blanc-i-vermells acabar el matx traient aigua a cabassos per lligar els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)