Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Això és segona divisió, costa generar ocasions”

Amb l’objectiu que es va marcar quan va aterrar a Girona fa poc més de dues setmanes complert, Francisco va aparèixer satisfet a la sala de premsa de Montilivi, on va tenir lloc la roda de premsa telemàtica. “Hem d’estar contents, tot i que encara ens queda molt camí per recórrer”, va explicar el preparador, més que conforme amb l’actuació del seu equip, el qual, una vegada més, va tenir problemes per crear volum de joc ofensiu. “Ha costat generar ocasions perquè la segona divisió és molt complicada. Això és així, qualsevol equip et guanya. És cert que potser ens està costant però acabem guanyant”, va indicar. “Marquem de penal, però perquè trepitgem l’àrea. Seguirem així, hem de ser un equip equilibrat i així hem aconseguit 11 punts de 15 i estem a la promoció d’ascens”, va reivindicar l’entrenador que va felicitar als seus futbolistes diverses vegades durant la compareixença: “Aquí ataquem tots i defensem tots. Juguem com un equip i això ens està donant resultats i hem de seguir competint”.

Ara amb el play-off lligat i el conjunt que orienta instal·lat en la quarta posició, Francisco va manifestar que no pensa en relaxar-se i que vol acabar el campionat tercer. “No m’he desviat de la línia de pensar en el següent partit i així serà en el proper. Com sempre, jugaran els millors per guanyar el partit, contra l’Alcorcón hem de competir i intentar quedar tercers”, va afirmar. Finalment, es va referir a l’acció del penal en contra, que va acabar amb l’expulsió de Mojica. “No he vist la jugada però entenc que si l’àrbitre ho ha vist el VAR és que ho és. Això et passa al play-off i et liquida”, va opinar.

Granell: “Era vital”

El capità també va parlar. “Era vital per nosaltres garantir el play-off. Volíem l’ascens directe però no ha pogut ser i ara hem d’anar al play-off que és molt complex”, va dir. “És veritat que avui ens ha faltat un punt més de joc, de ritme en la circulació, però son coses que treballarem per arribar al play-off amb garanties d’èxit”, va asseverar Granell.

EL JOC

“Marquem de penal, però perquè trepitgem l’àrea. Seguirem així, hem de ser equilibrats”

PROPER PARTIT

“Contra l’Alcorcón jugaran els millors per guanyar. Hem d’intentar quedar tercers”

Cervera: “Hem fet regals”

Álvaro Cervera va aparèixer molt molest a la sala de premsa després del partit. “No m’agrada perdre, no crec que sigui un pecat, i menys fent-ho fent regals. Avui hem fet regals”, va afirmar el tècnic. “En el partit no ha passat res. L’ha guanyat qui menys errors ha comès. En el primer gol ens hem equivocat, ha estat una errada monumental, i en el segon, un penal per mans”, va indicar. “Marxo contrariat perquè el Girona no ha estat superior a nosaltres”, va dir Cervera, que va cloure: “Si hem pujat a primera divisió ha estat per no regalar, i avui hem fet regals.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)