Girona

L’Almeria respira, però el Saragossa arriba tocat

Els dos rivals que el Girona ja sap segur que es trobarà en el play-off, l’Almeria i el Saragossa, arribaran en condicions ben diferents a la lluita per l’ascens, tot i que tots dos comparteixin la decepció per haver-se quedat sense un ascens directe que han tingut a tocar durant tota la temporada.

En el cas de l’Almeria tot va canviar de color ahir a la tarda. Els andalusos van perdre al camp del Ponferradina i es van veure condemnats a jugar la fase d’ascens. A més, hi va haver una picabaralla al final del partit en què es van veure involucrats Jonathan Silva i Darwin Nuñez. El segon és el que en va sortir més malparat per haver agredit més d’un rival i tot feia pensar que la principal referència ofensiva de l’equip –16 gols– es perdria el play-off per culpa d’una dura sanció. Per a sorpresa de tothom, però, la jutgessa única de competició va decidir imposar només un partit de sanció al davanter uruguaià, la mateixa que al seu company d’equip, de manera que només es perdrà l’última jornada de lliga però arribarà net al moment més important del curs.

A Saragossa, en canvi, la depressió és absoluta. Tot i que ahir el director esportiu va celebrar el fet de classificar-se per al play-off els aragonesos no transmeten cap confiança, i és que la dinàmica amb què arriben és pèssima. Els aragonesos van començar el tram final de temporada, després de l’aturada, en la segona posició, a només un punt del Cadis i amb cinc de marge respecte del tercer. Des de llavors, però, l’equip no ha aixecat cap i només ha sumat 7 punts dels 30 possibles, vivint el pitjor moment en les últimes jornades, i és que dels últims sis partits n’ha perdut cinc i només va empatar a Tenerife.

RATXA NEFASTA

El Saragossa fa sis partits que no guanya i només ha aconseguit sumar un punt

DARWIN HI SERÀ

Al punta de l’Almeria només li ha caigut un partit per agressions en l’última jornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)