Girona

Francisco: “Hi haurà canvis en l’onze però la idea és ser un equip competitiu”

Girona. El tècnic del conjunt gironí ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia de l’últim partit de la lliga regular que el seu equip jugarà demà al camp de l’Alcorcón (a les 21.00 h)

El Girona juga demà a l’estadi Santo Domingo contra l’Alcorcón (a les 21.00 h), en el que serà el seu últim partit de la lliga regular del curs 2019/20. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha atès als mitjans de comunicació per valorar els aspectes destacats del duel contra els madrilenys, les perspectives del matx, les possibles rotacions que pugui fer o les aspiracions classificatòries de l’equip, que podria acabar en tercera posició de la taula.

Les rotacions

“Serem intel·ligents amb això. Volem guanyar tots els partits fins el final però tenim baixes i Mojica està sancionat. Hi haurà canvis però la idea és ser un equip competitiu, i treure els millors per vèncer. S’ha de seguir en la mateixa línia i ser ambiciosos”, ha dit Francisco, que respecte al descans que mereix Stuani ha afegit: “Porta tots els minuts o gairebé tots. Demà serà important que hi sigui, però sobretot que arribi bé dijous. És dels que necessitaria descansar però també ens hem trobat amb la baixa de Jonatan Soriano”.

Les prioritats

“No depèn de nosaltres quedar tercers. Jugar la tornada a casa és més avantatge pel tema dels gols en cas d’empat però hi ha moltes variants. El més important és com ens centrarem nosaltres, amb tot el respecte per l’Almeria, el Saragossa o qui sigui el rival en el play-off”.

El rival

“Amb nosaltres hem aconseguit dos empats a fora però hem de guanyar i sumar una victòria que ens ajudi mentalment. L’Alcorcón no ha obtingut bons resultats últimament però és un equip solid, que es voldrà acomiadar de la lliga amb victoria. Intentarem ser equilibrats i que els que juguin se sentin còmodes per sumar els tres punts”.

Mojica

El tècnic ha repassat la jugada que va significar l’expulsió del colombià contra el Cadis, un fet que va complicar la victòria el divendres a Montilivi: “Son situacions que viurem més. Sembla una jugada de partit, ell vol protegir però pel seu temperament s’equivoca. Sap que va cometre un error, ha demanat disculpes i sap que no pot tornar a passar”

La convocatòria

Pel partit contra l’Alcorcón, Francisco tindrà les baixes confirmades dels lesionats Brandon, Maffeo i Calavera, i la del sancionat Mojica per culpa de la vermella que va veure contra el Cadis. En la llista de 23 futbolistes torna Brian Oliván després de perdre’s el partit contra els gaditans per l’obligació d’una clàusula del seu contracte, torna Christian Rivera, amb molèsties lumbars i hi torna haver la presència dels joves del filial Pau Víctor i Ibra Kébé, a més de Ilias. Samu Saiz i Jonatan Soriano es queden a casa, segons Francisco, per un contratemps a nivell físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)