2a divisió FEF

Elogi a l’experiència

Fase d’ascens a 2a divisió A. El Sabadell es refà de l’encaixada de l’empat en l’afegit després de 87 minuts guanyant però manté la calma en els penals i es classifica per a les semifinals

sabadell 1 (3) atlético 1 (1)

SABADELL:Mackay; Capó, Aleix Coch, Grego Sierra; Óscar Rubio, Adri Cuevas (Lanzarote, 90’), Ángel, Josu (Héber Pena, 78’); Aarón Rey (Beitia, 85’), Boniquet (Pascual, 78’) i Edgar (Boris Garros, 65’).ATLÉTICO DE MADRID:Alex Dos Santos; Ricard, Mejías, Álvaro (Fhiuf, 106’), Manu Sánchez; Sanabria (Tropi, 85’), Toni Moya, Clemente (Borja Garcés, 77’); Valera (Abde, 77’), Camello i Riquelme (Cedrick, 70’).GOLS:1-0 (3’) Edgar. 1-1 (94’) Álvaro.PENALS:1-0 gol de Lanzarote; Toni Moya al pal. 1-1 Álex atura el xut d’Ángel; gol de Tropi. 1-1 Álex atura el xut de Grego; Cedric fora. 2-1 Boris marca; Mackay atura el xut d’Abde. 3-1 Héber marca.ÀRBITRE:Text.T.G.:a Grego Sierra, Edgar, Coch, Cuevas pel Sabadell; a Clemente, Mejías, Abde, Tropi per l’Atlético.PÚBLIC:A porta tancada el partit al Nuevo Mirador d’Algesires.

Hi ha moments en els quals la diferència la marquen les pulsacions per minut. Saber controlar els nervis quan per la retina passa tot l’esforç d’una temporada és clau en moments en els quals s’ha d’executar i encertar. El Sabadell, l’equip més veterà de la fase d’ascens, ho va fer i per això va passar a les semifinals de la fase d’ascens a segona A. Va encaixar l’empat en el temps afegit després de passar-se 87 minuts per davant. En la pròrroga, va veure com el seu rival gaudia d’una oportunitat claríssima que va estavellar en el pal. I en el desempat, va executar millor que el seu jove rival que va errar tres dels quatre penals.

L’àrbitre no va xiular penal en la primera acció ofensiva del partit tot i que la falta va ser clarament dins l’àrea. Però un lliure directe per Edgar Hernández és gairebé com una pena màxima de manera que el gavanenc va avançar el seu equip en el minut 3. Els arlequinats van semblar tenir el partit sota control en tot moment: mantenien la pilota lluny de Mackay i, tot i que no gaudien d’ocasions –només, després del gol, Rubio va estar a punt de sentenciar–, el partit era on Hidalgo volia.

L’Atlético B, jove però descarat, es va revelar amb comptagotes d’aquest ordre establert i va gaudir de dues fuetades que va salvar el porter gallec. Mackay, però, no va poder fer res en la darrera acció del temps reglamentari que va suposar la diana de l’empat i tampoc hagués pogut fer res en una rematada de Camello, sol a sis metres de la porteria, que va anar al pal en la pròrroga. Els arlequinats van castigar cada errada del filial de l’Atlético, sobretot en la posterior tanda de penals i avui seran en el sorteig de semifinals.

A la pròrroga ells han estat millors però durant el partit hem controlat els moments
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
El partit ha estat molt igualat però nosaltres hem merescut guanyar per ocasions
Nacho Fernández
entrenador atlético b
Fase de campions
Qui guanya puja directament. Qui perd passa a semifinals amb la resta de classificats.
Castelló-Logronyès 1-1 (2-3)
Cartagena-Balears
*Al tancament d’aquesta edició, el partit estava en la pròrroga (0-0).
Quarts de final
Qui guanya passa a semifinals. Qui perd, eliminat.
Semifinals
El sorteig, avui, és dirigit amb els primers i els segons classificats jugant prioritàriament contra els pitjors classificats en lliga regular. Tots els partits, emesos per Footters.