2a divisió A

El CSD critica el Fuenlabrada i competició li obre un expedient

2a divisió A. L’ens del govern carrega també contra LaLiga de qui diu que va fallar en l’aplicació del protocol. La federació iniciarà el procediment disciplinari al club madrileny després de diverses denúncies de clubs

El CSD ha carregat amb duresa contra el Fuenlabrada i contra LaLiga, de qui s’ha desmarcat, en relació al Dépor-Fuenlabrada suspès dilluns pel brot de coronavirus sorgit en el club madrileny. El CSD ha manifestat en un comunicat que el Fuenlabrada “va incomplir els protocols” i que viatjant a A Corunya “ha posat en risc la salut dels seus jugadors, la salut pública i la competició en el seu conjunt”. El comunicat explica: “D’acord amb els fets recollits per l’informe de LaLiga, sembla que el Fuenlabrada va incomplir els protocols. Per tan, el problema no esta en els protocols sino en la seva mala aplicació. El responsable d’aplicar correctament els protocols és el club i la responsable de garantir que així es faci és la lliga”.

D’altra banda, el comitè de competició de la FEF ha anunciat que obrirà un expedient al Fuenlabrada, després de “rebre diverses denuncies de diferents clubs de segona divisió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)