2a divisió A

Ja són 28 els casos positius en el Fuenlabrada

2a divisió A. El club madrileny ha emès un nou comunicat en el que confirma dotze nous casos. Quatre d’aquests són membres de la plantilla que estan a Madrid i els altres vuit, entre els confinats a l’hotel de la Corunya, que havien donat negatiu els dies anteriors

Cada dia que passa són més els membres de la plantilla o el cos tècnic del Fuenlabrada que donen positiu per Covid-19. De fet, el propi club madrileny ha emès un nou comunicat en el qual afirma que ja són 28 els casos de coronavirus a dins de l’entitat, dotze més que ahir. I és que, el Fuenlabrada informa que quatre dels nous casos són de membres que estan a Madrid des de la setmana passada i vuit d’aquests corresponen als components que es troben confinats a l’hotel de la Corunya des del dilluns i que havien donat negatiu en les proves realitzades en l’última setmana.

El club, anuncia també que entre els dotze nous casos, hi havia dues persones que tenien anticossos després d’haver passat el virus però que han donat positiu en l’últim test.

El Fuenlabrada s’ha mostrat consternat per les noves notícies, està avaluant quines mesures prendre i comunica que iniciarà contactes amb LaLiga per desencallar la situació, i és que, l’actualització dels casos positius i l’evolució poc optimista posa encara més en qüestió la disputa de l’últim partit de lliga entre el Deportivo i el Fuenlabrada, a més de l’inici del play-off d’ascens a primera, en que el Girona i l’Almeria esperen dia i hora per a la seva eliminatòria i el Saragossa rival –entre els madrileny o l’Elx, actual sisè classificat.

D’altra banda, el Fuenlabrada va afegir en el comunicat que el jugador que va ser hospitalitzat ahir continua estable i amb simptomatologia sense gravetat derivada de la Covid-19

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)