Girona

L’Elx, la bèstia negra dels blanc-i-vermells

Després de la decisió de LaLiga de suspendre el Deportivo-Fuenlabrada per causa de força major i donar la classificació per al play-off a l’Elx, el Girona ja coneix tots els possibles rivals que es trobarà en l’intent de pujar a primera. Com ja era segur, l’Almeria serà el primer obstacle, mentre que, en cas de guanyar la primera eliminatòria, els gironins es trobarien en la final el Saragossa o l’Elx. En aquest sentit, des de Montilivi, que el conjunt il·licità sigui en el play-off no ha de fer gaire gràcia, perquè l’Elx és l’equip contra el que els gironins han tret pitjors resultats aquesta temporada, amb dues derrotes sense marcar ni un sol gol. La primera a casa (0-2), encara amb Unzué a la banqueta, i la segona fa un mes al Martínez Valero (1-0).

De fet, l’Elx és l’únic equip que ha guanyat els dos partits aquesta temporada al Girona i l’únic, juntament amb l’Alcorcón, que ha deixat els gironins sense marcar cap gol en els dos partits. Per això la possibilitat d’un Girona-Elx en la final de l’ascens no és un bon presagi per als gironins. Una situació que no té res a veure amb com s’afrontava el play-off si qui entrava era el Fuenlabrada, i és que contra el conjunt madrileny el Girona ha sumat els sis punts possibles i no ha encaixat cap gol (2-0 i 0-1). A més, el Girona arribava a la fase d’ascens amb les bones sensacions que tenia contra els altres dos rivals, el Saragossa i l’Almeria, a qui ha guanyat 1-0 en el tram final de temporada amb Francisco Rodríguez a la banqueta.

EL PITJOR RIVAL

L’Elx és l’únic equip que ha guanyat els dos partits al Girona aquest curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)