Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Saber patir ens permetrà ser a prop de superar l’eliminatòria”

Francisco Rodríguez té clar que el Girona no ha de sortir a especular amb l’avantatge de l’1-0 de l’anada i que li convindria molt intentar marcar. “Per descomptat. És un partit nou, que preparem sense importar-nos el resultat que tenim. És un partit diferent i hem de ser ambiciosos”, va assegurar el tècnic abans de viatjar cap a Almeria. “Hem de ser un equip molt equilibrat amb pilota i sense, i molt competitiu. Els jugadors en cap moment pensen que tenim l’eliminatòria encarrilada; tot al contrari.” Francisco defuig qualsevol relaxament: “Hi ha un sacrifici enorme, i patirem bastant. Saber patir ens donarà l’oportunitat de ser a prop de superar l’eliminatòria. Ells ho saben. El que es relaxi no puja a l’avió. Tothom està endolladíssim, però amb humilitat i respectant molt el rival.”

Francisco està pendent de la proposta de l’Almeria, molt reservat a Montilivi. “Entenem que alguna cosa variarà. Es va presentar amb tres centrals, i l’equip ho va fer molt bé. Ara, lògicament, també estem preparats per al que pugui passar. Tot ha d’estar controlat perquè els jugadors sàpiguen què fer i hi creguin i confiïn que farem les coses bé per superar un molt bon rival que ens posarà les coses difícils”, va indicar. “Ells tindran el seu pla de partit i nosaltres, el nostre. Intentarem marcar i anul·lar la bona gent que tenen a camp contrari.” Quan l’Almeria va passar de la defensa amb tres centrals a la línia de quatre, el Girona va trobar més espais. “Hem treballat molts partits contra defenses de quatre. Es pot plantejar tot. El més important és que la gent sàpiga el que ha de fer”, insistia l’andalús. Interrogat pel que suposa tenir Stuani, autor de trenta gols, va dir: “És un luxe, per a qualsevol equip de segona. Pel compromís i pel seu treball diari. Li n’estem molt agraïts. No és moment d’individualitzar, però ens aporta moltíssim.” També va parlar de Borja i Samu Sáiz, els altres dos protagonistes de l’1-0. “Estan a molt bon nivell i és la línia a seguir. A camp contrari són els que més sobresurten, però ara recordo Juanpe o Ignasi Miquel. Això és un equip. Depenem de l’equip i exigirem el màxim a tots.” Els andalusos tenen en Darwin el referent: “Em preocupa com jugaran i com contrarestar-los. Darwin és un jugador especial. Com tots, no deu estar al 100%, perquè és impossible estar-hi el 16 d’agost i havent jugat dijous. Però és un jugador molt important.”

“Hi deixarem la pell”

José Gomes viu el primer partit al camp de l’Almeria. “Ens hi deixarem la pell per superar l’eliminatòria”, va dir el portuguès, conscient que han de fer més que a Montilivi. “Hem de millorar en transicions ofensives i buscar més arribada. Cal crear més perill.”

L’1-0, RELATIU

“És un partit diferent i hem de ser ambiciosos i equilibrats amb pilota i sense”

COSA DE TOTS

“Stuani és un luxe, però això és un equip i exigirem el màxim a tothom”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)