Girona

LaLiga contesta amb contundència la proposta del jutge instructor de la FEF

2a divisió A. L’instructor proposa el descens del Fuenlabrada a segona B, mentre que LaLiga titlla l’expedient sancionador extraordinari de contenir falsedats i de formar un relat artificial dels fets

Després que LaLiga s’oposés a fer una segona A de 24 equips, com així promovia la FEF, i que el jutge instructor de la FEF proposés el descens de categoria del Fuenlabrada, LaLiga respon ara a l’expedient sancionador extraordinari emès per aquest de manera contundent.

L’ens presidit per Javier Tebas ha penjat un comunicat públic en el qual titlla el jutge instructor de realitzar un informe amb “mitges veritats” o “falsedats” amb la finalitat de “crear un relat artificial” per alterar la competició.

LaLiga denuncia que el jutge encarregat de valorar l’afer no té experiència en dret esportiu i que la seva elecció va ser premeditada (així com el desenllaç de l’expedient) per tal que l’actual vicesecretari general de la FEF, Miguel García Caba, pogués redactar la majoria de providències així com les mesures provisionals.

L’organitzador de la competició titlla al jutge de “presumpte instructor” i de no tenir coneixements dels protocols que s’estaven aplicant des de la tornada del futbol després del confinament sever de la població. De fet, LaLiga admet que el Fuenlabrada ha seguit sempre, com la resta dels clubs, els procediments i les instruccions que emanaven de l’ens, fent una defensa al club madrileny.

LaLiga afegeix que durant la instrucció algunes proves com les declaracions de les persones que van prendre les decisions no s’han portat a terme, a més de no respondre a cap dels escrits que l’entitat ha fet com a organitzadora i màxima responsable de la competició.

L’ens no entén com el Fuenlabrada, que “ha complert amb les recomanacions” a instàncies seves pot descendir de categoria, es pregunta si és casualitat el desenllaç amb la proposta de fer una lliga de 24 equips en plena instrucció i insta al jutge instructor a portar al ministeri fiscal la possible manipulació de proves que presumptament hi ha hagut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.