Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Seguim tenint un camí difícil”

La d’ahir va ser la nit més feliç de Francisco Rodríguez des que va aterrar a la banqueta del Girona, fa tot just un mes i mig. “Em trobo fenomenal”, va reconèixer en la roda de premsa telemàtica després que l’equip que orienta segellés la classificació per a la final del play-off. “Quan vaig decidir venir, ho vaig fer perquè sabia que era un pas important, a un equip amb futbolistes capacitats per assolir l’objectiu, i no m’ho vaig pensar. Des d’aquell dia ho visualitzo i treballo 24 hores cada dia”, va explicar el tècnic, satisfet amb el rendiment d’un conjunt que ha assolit sota les seves ordres la seva millor versió de la temporada. “Hem anat creixent amb el pas dels partits. Dijous vam fer un partit fantàstic a Montilivi i avui [per ahir] ho hem tornat a repetir”, va indicar. “Tinc jugadors experimentats, un grup en què tothom va a l’una, els que juguen i els que no. Tots sabem el que hi ha en joc i tots estem lluitant-ho”, hi va afegir Francisco, que toca de peus a terra: “Estem a la final, però som realistes, sabem que no hem aconseguit res encara. Era important passar l’eliminatòria però seguim tenint un camí difícil.”

Pel que fa a l’enfrontament en els Jocs del Mediterrani, Francisco va destacar, sobretot, el desplegament defensiu dels futbolistes que entrena. “L’Almeria ha tingut fases bones del partit i ens ha fet tirar enrere, però el compromís defensiu de l’equip és màxim i hem defensat molt bé”, va dir. “Després amb la pilota hem estat fluids, a part que hem marcat aviat i això ens ha anat molt bé”, va continuar el preparador. “Ells han generat les seves ocasions perquè són un molt bon equip, però nosaltres teníem clar que veníem a guanyar el partit i així ha estat. Patint, que és el que requereix la categoria, interpretant perfectament totes les fases del joc, hem fet una actuació molt completa”, va cloure.

A casa seva

El preparador del conjunt blanc-i-vermell va classificar-se, a més, a casa seva, però a l’altre bàndol. Francisco, natural d’Almeria, i amb passat en el club com a futbolista, en què va ser capità i referent, i també com a entrenador, en què va dirigir el filial i també el primer equip a primera divisió, va ser el botxí de l’equip andalús, que, protagonista d’un ambiciós projecte, va quedar-se a les portes de lluitar per l’elit. “He vingut a animar en algun partit aquesta temporada a l’estadi, però jo soc professional i el meu cap i el meu cor només estaven pendents de passar”, va afirmar. “Desitjo el millor al club i a la ciutat, però estic content de ser on soc, en un club que m’està donant confiança màxima”, va expressar.

Pel que fa als noms propis de l’equip gironí, en la seva línia, no en va voler parlar en excés. De Samu Saiz, un dels futbolistes més determinants de l’eliminatòria, ahir present en els dos gols, va comentar que havia “fet un molt bon partit”, però va voler fixar-se en el conjunt: “Tot l’equip està a un nivell fantàstic. És el que hem d’exigir a tothom, ens toca treure el millor nivell dels futbolistes perquè, si no, no serà possible ascendir.”

Finalment, sobre la lesió de Mojica, Francisco va assenyalar que “toca esperar a veure què té”, i de l’absència d’Aday va aclarir: “Arrossega una molèstia del duel d’anada i hem decidit no forçar.”

LA MILLOR VERSIÓ

“Hem anat creixent amb el pas dels partits. Hem fet una gran eliminatòria”

EN DEFENSA

“L’Almeria ha tingut bones fases, però hem treballat molt bé defensivament”

EN ATAC

“Amb la pilota hem estat fluids, a part que hem marcat aviat i ens ha anat molt bé”

EL CONJUNT

“Tot l’equip està a un nivell fantàstic. Hem de treure el millor nivell de tots”

José Gomes: “El resultat no reflecteix el que ha passat”

Dinou dies després de ser nomenat tècnic de l’Almeria, José Gomes va veure’s eliminat a la primera. “A part del resultat hem fet un partit bo, molt ben col·locats al camp per ser ofensius, com havíem de ser. Estem fora, però penso que els jugadors han deixat bones sensacions”, va dir el portuguès, que es va mostrar disconforme amb la derrota. “Estem tristos perquè el resultat no reflecteix el que ha passat. Hem estat dominant i atacant tot el partit”, va manifestar Gomes, el cinquè entrenador de l’equip andalús aquesta temporada, que no veu perillar el seu càrrec. “Si soc a Portugal en un equip de primera divisió, preparant un projecte per entrar a l’Europa League, i decideixo venir aquí, no és pas per estar-m’hi menys de 20 dies”, va dir. “Conec les persones que són al darrere al club i estic segur que faran de l’Almeria un equip encara més gran. He firmat per ser en aquest projecte”, va explicar l’entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)