Girona

“Tots notem que estem en un bon moment”

Girona. El capità del conjunt gironí, Àlex Granell, valora la classificació de l’equip per a disputar la final del ‘play-off’ d’ascens a primera i el punt en què arriba a l’eliminatòria contra l’Elx

Paraula de capità. Àlex Granell ha atès als mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica –l’equip es troba concentrat a l’hotal Camiral, a les instal·lacions del PGA de Caldes de Malavella–. El capità del conjunt blanc-i-vermell es mostra satisfet amb la classificació de l’equip per la final del play-off d’ascens tot i admetre que no hi ha cap excés d’eufòria entre la plantilla: “Estem bé. M’agrada perquè no veig un excés d’eufòria, veig als companys molt madurs, i és que, el que vam aconseguir contra l’Almeria és vital, però és el primer pas. Queda una setmana, estem contents, però centrats”, ha comentat el migcampista gironí, que respecte al moment actual de l’equip analitza: “Hem jugat dues vegades contra l’Elx i no hem guanyat cap partit, però no som aquell equip. Ara tàcticament som més sòlids, els partits estan ben preparats i ofensivament tenim el talent dels grans futbolistes. Defensivament tenim el sacrifici que sempre ha acompanyat al Girona i és decisiu en aquest moment del curs”.

Granell ha obviat l’etiqueta de favorit pel Girona en l’eliminatòria contra l’Elx: “No m’atreveixo a parlar que som favorits. És un partit de play-off, entre el cinquè i el sisè classificats. Arribem en bon moment però a doble partit no hi ha favorits. Som conscients que estem bé i tots ho notem, però ells també es deuen sentir així després d’eliminar al Saragossa”, ha comentat el capità, que lloa la tasca dels jugadors més diferencials de l’equip en el moment clau del curs [Samu, Borja i Stuani]: “Són jugadors diferents a la resta. Dels millors de la categoria però sense sacrifici defensiu no es pot competir i ho han entès, precisament perquè aquest sacrifici els hi aporta oportunitats ofensives. Stuani és un referent. No pels gols, que també, sinó per la perseverança, el compromís… és un mirall per a tots i ens anima a competir en cada entrenament” ha sentenciat Àlex Granell preparant i pensant des d’avui amb el partit del dijous al Martínez Valero d’Elx (22.00 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)