Girona

Àlex Granell

Capità del Girona

“Veig la gent molt madura i centrada, sense eufòria”

Un cop eliminat l’Almeria, la plantilla del Girona se’n va tornar amb xàrter i va anar directament a l’hotel del PGA on està concentrat. Sense gaire eufòria, segons el capità: “M’agrada perquè no veig un excés d’eufòria, d’alegria. Al contrari. Veig la gent molt madura, molt centrada, sabent que el que vam aconseguir és vital però només un primer pas.” Àlex Granell, en una roda de premsa telemàtica, va admetre que veu l’equip en el millor moment. “Estem bé, sí. L’Elx ens ha guanyat els dos cops en la lliga, però no som l’equip que érem. Tàcticament, l’equip se sent molt sòlid, molt ben preparat per part del cos tècnic, i això ens convida a l’optimisme. Tenim el talent dels grans futbolistes, i el sacrifici que sempre ha tingut el Girona, un tret identitari que estem recuperant en el moment més decisiu.”

Què ha canviat el Girona amb Francisco? “Som un equip que sap què ha de fer en les diferents fases del joc. Quan no tenim la pilota, és fonamental saber defensar bé i ser agressius. I en atac, tenim llibertat, convenciment i caràcter per ser valents, traient la pilota i enllaçant amb els de tres quarts de camp”, relata el gironí. “A més, l’ambient és magnífic. Ha estat un any complicat, però la dificultat ens ha unit molt al vestidor.”

El bon paper de l’equip coincideix amb un rendiment òptim de jugadors com el mateix Granell. “Si l’equip està bé, els mig centres acostumen a estar bé. Em sento millor, com tot l’equip, i vull culminar-ho amb l’ascens, el motiu pel qual vaig quedar-me.” L’esquerrà veu un Girona més madur que el dels anteriors intents de pujar. L’eufòria, però, aparcada del tot. “No m’atreveixo gens a parlar de favoritismes. Tots dos equips estem en un bon moment.” Granell agraeix que el Girona s’hagi mantingut aliè al soroll de comunicats en ple embolic pel cas Fuenlabrada. “Això diu l’equip i l’entitat que som. És lícit que tothom defensi el que cregui. A mi m’agrada la posició del Girona. Competir i esperar. No haver perdut el temps reforça la identitat del club. I nosaltres ens hem sentit molt ben representats.”

EL MOMENT

“Estem bé. Sòlids, ben preparats, amb talent i amb el sacrifici que era identitari nostre”

REPTE PERSONAL

“Em sento millor i vull culminar-ho amb l’ascens, el motiu pel qual vaig quedar-me”

SENSE SOROLL

“No haver perdut el temps reforça la identitat del club. Ens sentim ben representats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)