Girona

El factor diferencial

Inspiració fonamental. Amb Stuani i Borja García consolidats del tot a Montilivi, Francisco ha sabut trobar el millor encaix a Samu Saiz, pletòric en el moment decisiu de la temporada

Líder indiscutible de l’equip i executor per excel·lència, Cristhian Stuani acumula 31 gols i ha vist porteria en els dos partits contra l’Almeria. La primera eliminatòria, però, ha fet brillar encara més Samu Saiz, que ha estat l’assistent en les dues dianes de l’uruguaià i hi ha afegit el gol que va marcar al Jocs del Mediterrani. El madrileny, per qui el Girona va pagar traspàs al Leeds United, ha arribat pletòric al moment decisiu d’una temporada irregular i complicada. Fitxat per marcar diferències a tres quarts de camp, no hi havia manera que li trobessin un bon encaix amb Borja García, l’altra peça tot classe de la mitja punta i consolidat de fa anys a Montilivi. Francisco ho ha sabut fer. Exigint-los el sacrifici que vol per a tot el col·lectiu, el tècnic andalús ha trobat la manera que tant Borja com Samu coincideixin al camp i s’associïn amb el millor executor de la categoria. Carregats d’un talent que qualsevol equip desitjaria, els tres puntals ofensius del Girona han tret el seu repertori en un moment clau, com van demostrar en l’1-0 de l’anada i l’1-2 de la tornada.

STUANI 31
gols
3
assistències
3.369
minuts
SAMU SAIZ 3
gols
5
assistències
1.818
minuts
BORJA GARCÍA 5
gols
5
assistències
2.971
minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)