Girona

Pacheta i l’Elx, una relació estable en el temps

Tot al contrari que el Girona, la banqueta de l’Elx no ha patit cap canvi aquest curs. De fet, José Rojo Pacheta encadena tres temporades dirigint l’equip il·licità amb bons números i solvència. L’entrenador va arribar a l’Elx al final de la temporada 2017/18 (el març) amb l’equip a segona B i en una adaptació exprés va començar una sèrie brillant sense perdre en les darreres onze jornades (quatre victòries i set empats). En el play-off d’ascens a segona A, l’Elx va eliminar amb certa comoditat el Múrcia, l’Sporting B i el Vila-real B i va tornar un any després a plata.

La temporada passada, Pacheta va situar l’equip en una còmoda onzena posició, sempre allunyat del descens, i enguany ha tornat a fer un salt qualitatiu amb els seus futbolistes, dels quals treu sempre un rendiment excel·lent. 61 punts han permès als del Baix Vinalopó d’accedir al play-off i deixar enrere el Saragossa per mirar de pujar a primera set anys després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)