Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Noto compromís i ganes de jugar en la mirada dels jugadors”

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del matx entre el seu equip i l’Elx, al Martínez Valero. L’andalús avisa que cal pensar més enllà dels primers 90 minuts. “Hem de ser intel·ligents i saber que juguem una eliminatòria de 180 minuts, i no només un partit. Sabem que el matx d’anada és perillós, l’Elx varia molt les alineacions ja que tenen molts perfils, però ho hem treballat molt. Intentarem portar a Girona un bon resultat”, comentava el tècnic del conjunt blanc-i-vermell, que va continuar instal·lat en el discurs de la plantilla sobre fugir de l’etiqueta de favorit: “No hi ha favorits en una final. Al començament del curs es marquen objectius i hi pot haver favorits per a l’ascens, però ara no existeix, ni en el vestidor. La competició ha estat llarga i ens ha portat aquí a nosaltres i a l’Elx, a tenir possibilitats de pujar a primera.”

Francisco es va mostrar molt respectuós cap al contrincant en aquesta final del play-off, un equip que es veia més a fora que a dins de la fase d’ascens però que ja ha superat el Saragossa en el primer assalt. “L’Elx té molt bons jugadors, són versàtils, dinàmics i ordenats. Pacheta ha aplicat durant el curs moltes variants i dibuixos tàctics. En l’últim partit van fer set canvis en l’onze i durant la temporada ha estat una constant. Serà un partit molt complicat i haurem de treballar de valent”, analitzava Francisco, orgullós de les ganes i el convenciment dels seus futbolistes. “Noto compromís i veig en la seva mirada les ganes de jugar i competir. Ara cal demostrar-ho al camp i estic segur que ho donarem tot”, deia l’entrenador d’Almeria, que tindrà les baixes de Brandon i dels dos laterals esquerres de la plantilla, Mojica i Brian Oliván, lesionats. “Vam tenir problemes al lateral dret i ara a l’esquerre. Estic tranquil perquè qui surti es posarà al servei de tot l’equip”, conclou.

FAVORITS?

“En una final no n’hi ha, i tant l’Elx com nosaltres tenim possibilitats de pujar”

EL RIVAL

“L’Elx té molt bons jugadors, són versàtils, dinàmics i molt ordenats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)